۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸

یک کشته و یک مصدوم بر اثر واژگونی سواری پژو پارس در محور ماهیرود

یک کشته و یک مصدوم بر اثر واژگونی سواری پژو پارس  در محور ماهیرود

بیرجند- رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: واژگونی سواری پژو پارس در کیلومتر ۶۵ محور «ماهیرود» یک کشته و یک مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علیرضا رضایی اظهار کرد: ساعت ۱۱:۵۸ یکشنبه با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی سواری پژو پارس در کیلومتر ۶۵ محور «ماهیرود» مسیر یکطرفه، بلافاصله مأموران گشت انتظامی و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی بیان کرد: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند، سواری پژو پارس که از بیرجند به سمت درح در حرکت بوده واژگون شده است که در این سانحه رانندگی، یک نفر جان خود را از دست داد و یک نفر مجروح شد که جهت مداوا به بیمارستان منتقل شد.

رضایی افزود: کارشناسان پلیس راه علت حادثه را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه به علت سرعت بسیار بالا اعلام کردند.

وی خاطر نشان کرد: شهروندان با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از هرگونه عجله و شتاب بی مورد پرهیز کنند تا شاهد اینگونه حوادث تلخ و ناگوار نباشیم.

کد خبر 5865164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha